Skip to main content
Home » Personlig pleje » Spraytan: 4 essentielle råd til smukke, brune sommerben
Sommerkulør

Spraytan: 4 essentielle råd til smukke, brune sommerben

Kvinde sopper i vandkanten
Kvinde sopper i vandkanten
Foto: Unsplash.com

Spray-tan lader dig både få din drømmekulør, og skåner din krop fra farlig stråling.

Mens nogen stadig forbinder selvbruner med et gulligt skær og afskallende farve, så har rigtig mange andre heldigvis fået øjnene op for de mange fordele ved metoden. Som sommeren kommer nærmere, vil flere og flere danskere nemlig gerne være helt klar til at trække i nederdel eller shorts, uden at skulle bekymre sig om blege ben, og da er spray-tan den letteste og sundeste genvej til en flot summerkulør. Først og fremmest er spray-tan helt og aldeles ufarligt.

Spraytan kan reducere stråling mod huden

Metoden farver nemlig udelukkende de døde hudceller i de øverste lag, og derfor er farvningen kun midlertidig til cellerne bliver erstattet af nye. Med spraytan undgår man således at udsætte huden for den farlige stråling, der er forbundet både med solarium og overdrevet solbadning. Der er heller ikke længere grund til at frygte det kunstige look. Produkterne på markedet i dag er blevet meget mere realistiske i farven, og hvis man benytter sig af en påføringshandske, får man et både naturligt og ensartet resultat.

Fire gode råd til sommerben

  • Det er vigtigt at finde det produkt, der passer netop dig. Hvilken kulør vil du have? Skal selvbruneren også fugte huden, eller skal den måske være parfumefri? Foretrækker du creme, mousse, spray eller personbetjent maskine?
  • Forbered din hud på behandlingen. Peel din hud inden du benytter spray-tan, så holder den længere.
  • Det er vigtigt at efterbehandle huden med fugtighedsgivende creme, og husk ikke at gå i bad lige efter du har påført kuløren.
  • Hvis du er i tvivl om, hvad der er bedst for dig, så søg professionel rådgivning.
Next article