Skip to main content
Home » Ferie » Hvad kan man lave, når det regner? 5 indendørsaktiviteter til sommeren
Ferie

Hvad kan man lave, når det regner? 5 indendørsaktiviteter til sommeren

Selvom det er sommer, er det ikke ensbetydende med, at regnen ikke kigger frem en gang imellem. Så når hækkeklipningen drukner i vand og gode undskyldninger, har vi her samlet en lille guide til, hvad du kan lave, når det regner

Shopping

Nå regnen trommer på ruden, er shopping en rigtig god aktivitet. Især hvis du vælger at farte til et shoppingcenter – så skal du nemlig ikke bevæge dig ud i regnen mellem butikkerne. Og så kan du jo passende investere i en ny regnjakke og et par gummistøvler.

Gå i biografen

Det er en klassiker – men af gode grunde. Det er hyggeligt at tage i biografen med popcorn i den ene hånd, en sodavand i den anden – og din gode ven under armen.

Museum

Museer er der masser af – og der er noget til enhver smag! For børn og for voksne – og for os allesammen. På side 8 og 9 finder du en museumsguide, hvor du kan læse mere om et udvalg af museer i København og omegn. 

Svømmehallen

Et tip både til dig, der gerne vil have noget anerledes motion, og til dig, der skal have aktiveret ungerne, når det regner.

Teater

Nogle forestillinger bliver hurtigt udsolgt, men af og til kan du alligevel være heldig at finde biletter til en forestilling på et af de lokale teatre.

Next article