Skip to main content
Home » Hus & Have » 5 tips til at skabe forandringer i hjemmet på budget
Indretningsråd

5 tips til at skabe forandringer i hjemmet på budget

Vi kender det alle sammen. Stuen trænger til et nyt pift, men det er dyrt at gå ud at købe nye møbler – eller måske har altanen været lidt tom siden sidste sommer. Vi har samlet fem gode indretningsråd til, hvordan du kan skabe forandringer i hjemmet uden at det koster en hel masse.

1. Mal en væg

Det er ikke nødvendigt at male et helt rum for at skabe forandring. Mal i stedet for en kontrastvæg f.eks. bag sofaen. Det gør en stor forskel og kan gøre rummet mere hyggeligt, og så koster det ikke særlig meget.

2. Sæsonens blomster

Køb jævnligt friske blomster og hav stående. En buket blomster skaber en hyggelig stemning og gør noget ved rummet. Skift mellem forskellige farver og blomster for at give forskellige udtryk.

3. Nye farver i sofaen

Ofte skal der ikke mere til end et par nye sofapuder eller et nyt tæppe i sofaen for at give stuen lidt nyt liv. I stedet for at købe nogle meget dyre sofapuder, så køb lidt billigere og skift dem ud indimellem, når stuen trænger til lidt nye farver.

4. Genbrugsguld

Ofte kan man finde rigtig mange ting i genbrugen til ingen penge. Det kan f.eks. være nogle nye lysestager, vaser eller billeder, som kan skabe nyt liv i dit hjem. Det kan også være, at du selv har gemt nogle ting væk, som du var blevet træt af, men som er på tide at finde frem igen og måske stille et nyt sted?

5. Pynt op udendørs

Uanset om du har en lille altan, terrasse eller en stor have, så gør det hyggeligt uden for. Plant nye blomster, hæng lyskæder op og gør havesættet hyggeligt med tæpper og puder. Det vil gøre det langt mere attraktivt og hyggeligt at få brugt din altan eller terrasse.

Next article